Najčešća pitanja

Da biste vežbali našu online Yogu, trebaju vam:

  • Yoga prostirka ili pokrivač
  • Pojas ili duga marama
  • Manje tanko ćebe

Nakon isteka članarine automatski će vam se produžiti članarina i naplatiti iznos članarine sa vaše kartice. U svakom momentu, u vašem nalogu možete prekinuti članarinu kako vam se ne bi automatski produžavala članarina.

Uplata članarine važi za sve programe koji postoje, pa sami birate program koji želite da pratite. U svakom trenutku možete pratiti časove bilo kog programa kad god želite i koliko god puta želite.

Svakako se posavetujte sa svojim lekarom da li smete da vežbate yogu ako ste u prošloj godini imali operaciju, povredu ili deformaciju kičme ili vrata. Ako dobijete dopuštenje od svog lekara, kontaktirajte nas za sva pitanja u vezi s našim programima, kako bismo utvrdili jesu li oni prikladni za vas.

Prvo je potrebno odraditi proces registracije. Nakon toga možete izvršiti plaćanje i kada je to urađeno časovi su otključani na našoj platformi. Sve što da uradite je da se ulogujete u platformu s podacima koje ste koristili prilikom registracije (korisničko ime/e-mail i lozinka) i možete pratiti časove kad god želite i koliko god puta želite.