Vinyasa Yoga

Trajanje časa: 45 minuta

Ako već praktikujete Yogu, ne zazirete od kardio treninga i spremni ste za nove izazove, Vinyasa yoga je pravi izbor za vas! Međutim, Vinyasa yoga ne isključuje ni potpune početnike u praktikovanju Yoge, ako imaju dovoljno kondicije i želju i volju da steknu snagu, fleksibilnost i izdržljivost.

U Vinyasa yogi dah se koristi kao pokretač, a pokreti su povezani u celinu, te se ovaj stil Yoge često naziva “flow” yoga. Pokret uvek prati dah, a instruktor određuje redosled asana. Sa strunjače odlazimo osveženi i puni energije!

 

Vaš instruktor - Nataša Zeković

Vinyasa Yoga

Kroz Vinyasa yoga program vodi vas Nataša – strastveni instruktor sa više od 6 godina lične prakse. Nataša je veoma kreativna kada je u pitanju osmišljavanje časova, a dodatnih saveta tokom časa nikada ne manjka. Usmerena je na postizanje ravnoteže između fleksibilnosti, snage i nežnosti. Krećite se, znojite i uživajte u potpunom opuštanju!

Na nju je veliki uticaj imao njen prvi učitelj Visnu Prasad, koji ju je ohrabrivao na njenom putovanju, kao i Krisna Devi, sa kojom se povezala tokom školovanja.

Njen pristup yogi ostaje fokusiran na ravnotežu između snage, fleksibilnosti, nežnosti, i poštovanja Vašeg tela. Njen čas Vam omogućava da se krećete, znojite, dišete, i uživate u potpunom opuštanju.

SERTIFIKATI:

  • "Joga Yoga” 200h Kurs za instruktora yoge (asana, pranayama, meditacija, anatomija, metodologija časa; Vinyasa, Hatha, Yin Yoga) 2019 , Bali, Indonesia. Glavni predavač – Joseph Berridge
  • Sound Therapy, “Ocean of Peace” Radionica, 2019, Bali, Indonesia

Registrujte nalog