Yoga Nidra

Trajanje časa: 30 minuta

Nidra yoga program pruža duboko iskustvo opuštanja kroz vođenu meditaciju i svesno opuštanje svakog dela tela. Kroz specifične tehnike disanja i vizualizacije, polaznici se vode kroz stanje polubudnosti koje dopušta duboko oslobađanje stresa i napetosti.

Ovaj program naglašava povezanost uma i tela, nudeći svestranu praksu koja poboljšava san, smanjuje anksioznost i unapređuje opšte emocionalno blagostanje. Nidra yoga je nežna, ali moćna tehnika koja omogućava pojedincima da pronađu unutrašnji mir i obnovu na svim nivoima svog bića.

 

Vaš instruktor - Nataša Zeković

Yoga Nidra

Kroz Nidra yoga program vodi vas Nataša – strastveni instruktor sa više od 6 godina lične prakse. Nataša je veoma kreativna kada je u pitanju osmišljavanje časova, a dodatnih saveta tokom časa nikada ne manjka. Usmerena je na postizanje ravnoteže između fleksibilnosti, snage i nežnosti. Krećite se, znojite i uživajte u potpunom opuštanju!

Na nju je veliki uticaj imao njen prvi učitelj Visnu Prasad, koji ju je ohrabrivao na njenom putovanju, kao i Krisna Devi, sa kojom se povezala tokom školovanja.

Njen pristup yogi ostaje fokusiran na ravnotežu između snage, fleksibilnosti, nežnosti, i poštovanja Vašeg tela. Njen čas Vam omogućava da se krećete, znojite, dišete, i uživate u potpunom opuštanju.

SERTIFIKATI:

  • "Joga Yoga” 200h Kurs za instruktora yoge (asana, pranayama, meditacija, anatomija, metodologija časa; Vinyasa, Hatha, Yin Yoga) 2019 , Bali, Indonesia. Glavni predavač – Joseph Berridge
  • Sound Therapy, “Ocean of Peace” Radionica, 2019, Bali, Indonesia

Registrujte nalog